747 - A Simflite Kft által üzemeltetett számítógépes szimuláció neve: “B747” 

Szimulátor A “B747”-ben található számítógépes berendezés - továbbikában szimulátor -, amely élethűen visszaadja Boeing B747-400-as repülőgép pilótafülkéjében zajló eseményeket. 

MEGHATÁTOZÁSOK: 

  • SLOT: A bérlő által lefoglalt időegység, ami 30,60, 90, 180 perc hosszú lehet. 
  • Szimulátor oktató: Olyan szakszolgálati engedéllyel, vagy szimulátor oktatói tapasztalattal bíró személy - továbbiakban oktató -, akinek a feladata a szimulátorpilóták szakmai eligazítása és repülési támogatása a bérleti időszak alatt. 
  • Szimulátorpilóta: Az személy, aki a szimulátorban oktató felügyeletével vagy anélkül a bérleti időben meghatározott időben és hosszúságban a szimulátoros repülést végrehajtja. 
  • Megfigyelő: Azon személy, aki az ÁSZF-nek megfelelően a szimulátor középső ülésén foglal helyet. Amennyiben a szimulátor olyan módon van kialakítva és vendégülés került elhelyezésre, megfigyelőnek számít a fülke mögötti üléssoron helyet foglaló személy vagy személyek. 
  • Élmény: A B747 szimulátor központ különféle repülési programokat kínál. Ezeket 3 csoportba soroljuk: Alapcsomag kezdőknek, repülés rajongóknak, Professzionális csomag pilótáknak, vagy repülési tapasztalattal rendelkezőknek és Kapcsolt csomag, amit egy másik programmal összekapcsolt időtöltést kínál. Ezeket élményeknek nevezzük. Az élmények tartalmaznak tantermi eligazítást és repüléssel töltött időt a szimulátoron. Fontos, az élmény hossza, nem egyenlő a repült idővel kivétel ez alól az önálló repülés oktató nélkül. Ez minden egyes élmény esetében meg van határozva.

  

A 747 simulator

Foglalási rendelkezések

 

2.         Általános rendelkezések: 

A Simflite Kft fenntartja a jogot, hogy a “B747” szimulátorban az alábbi Általános Szerződési Feltételeket operatív indokkal megváltoztassa és az új Feltételeket, azonnali hatállyal alkalmazza.

 

3.         Egészségre vonatkozó feltételek: 

A Simflite Kft által üzemeltetett repülést szimuláló berendezésben a résztvevők ki vannak téve különböző hang és látvány okozta hatásoknak. A szimulátor repülésen a bérlő (továbbiakban pilóta) valamint a pilótával érkező és a megfigyelő ülésen helyet foglaló vendég ezt a tényt elfogadja. A repülésen való részvétel kizárólag egészséges, tudatot befolyásoló és módosítószer mentes állapotban történhet. A szimulátor foglalni csak abban az esetben szabad, ha ezek a hang és fényhatások a bérlőt nem zavarják és nem váltanak ki olyan reakciókat, amelyek a veszélyesek lehetnek a bérlőre és a szimulátorban helyet foglalókra. Erről a program megkezdése előtt a bérlőnek írásban nyilatkozni kell. A nyilatkozatot a Simflite Kft 30 napig megőrizni köteles. 

Amennyiben a pilóta a programot oktatóval hajtja végre, az oktató joga, hogy eldöntse azt, hogy a bérlő a feladatra alkalmas-e. Amennyiben a programot bármilyen egészségügyi okból megszakítani szükséges, akkor bérleti díj fennmaradó része visszaigényelhető.

 

4.         Az életkorra vonatkozó feltételek: 

A Simlite Kft által üzemeltetett gyakorlóberendezésen való részvétel minimális életkora a pilótaülésben a betöltött 15 életév. Amennyiben a vendég rendezvény keretén belül érkezik felügyelettel, a minimális életkor 12 életév. 

Kivételes esetben elfogadunk 13 éves pilótát is, amennyiben legalább 150 cm magas és gyakorlattal rendelkezik Flight Simulator, X-plane vagy Prepare3D programmal történt repüléssel. 

A megfigyelő ülésben a minimális életkor a betöltött 10 életév, de 15 éves kor alatt a gyermek csak szülői felügyelet mellett ülhet a szimulátorba, ha a szülő vagy a felügyelő nem aktív pilóta az adott program alatt a szimulátorban. 

Repülés közben az oktatónak joga van bármikor elutasítani vagy kiszállítani a megfigyelő ülésen tartózkodó vendéget, ha viselkedése nem összeegyeztethető a repüléssel és/ vagy zavarja a repülés végrehajtását. 

A megfigyelő ülésen a tartózkodás díja egyszeri 3000 Ft+Áfa, ami a teljes program időszakra vonatkozik. Amennyiben az oktató arról dönt arról, hogy repülés közben, vagy előtte a vendég a megfigyelő ülés elfoglalására nem jogosult a fenti kitételek miatt, a vendég pénzvisszatérítésre nem jogosult.

 

5.         A foglalás menete: 

A foglalás a simflite.salonic.hu oldalon történik, ahol a kiválaszthatja a programot a három programcsoportban található programok közül. 

A program és időpont kiválasztása után, emailben értesítünk arról, hogy a foglalás folyamatban van. Ezek után a foglalási oldal átirányítja a vevőt a Salonic Payment oldalra, ahol biztonságos módon fizethet bank és hitelkártya segítségével. A fizetés után emailben igazolja vissza a cég a foglalást, valamint a számlázz.hu küldi az elektronikus számlát. 

A szimulátor általában 30 perces 60 perces 180 perces blokkokban (továbbiakban SLOT) vehető igénybe, függően az adott feladat idejétől. 

Előadódhat olyan helyzet, hogy a program kezdési időpontját, az optimális berendezés kihasználás végett, +/- 30 perccel a Simflite Kft megváltoztathatja. Erről a Cég emailben vagy telefonon értesíti a bérlőket. Amennyiben ez nem felel meg a bérlő igényeinek, abban az esetben, egyéb időpont egyeztetése lehetséges. 

Az weboldalon a foglalás kiválasztásával, a fizetés oldalra irányítja az oldal. A kiválasztott programért előre kell fizetni, foglalás csak ebben az esetben jön létre. A fizetés a MyPOS oldalán történik, a kapott fizetési linkkel. Ezek után létrejön a megrendelő és a szolgáltató közti elektronikus úton megkötött szerződés. 

A megrendelő a megrendelésről e-mailben visszaigazolást kap, illetve a vásárlás számlája is e-mailben érkezik meg a megrendelő részére.

 

6.         Törlésre és módosításra vonatkozó feltételek: 

A B747 bármilyen módosítást és törlést a foglalást megelőző 7 naptári napig fogad el. 7 naptári napon belüli törlés vagy módosítás esetén, a bérleti díj nem visszatérítendő. Módosítás 7 naptári napon belül csak akkor lehetséges, ha a bérlő az eredeti foglalás idején vásárolt magának módosítási jegyet is (3000 Ft). 

Ebben az esetben az átfoglalás lehetséges, de törlés esetén a kifizetett bérleti díj nem visszatérítendő. Amennyiben a módosítás a 7. naptári napon kívüli időszakra esik (például az eredeti foglalás + 2 nap), akkor a fentieken túl, 3000 Ft+Áfa módosítási díj fizetendő.

 

Törlési díjak: 

15000+Áfa Ft törlési díj fizetendő minden olyan esetben, ha a törlés a foglaláshoz képest 3 naptári hónapot meghaladó időszakba esik 

A bérleti díj 50%-a fizetendő, ha a törlés a foglaláshoz képest 3 és 2 naptári hónap közötti időszakba esik 

A bérleti díj 75%-a fizetendő, ha a törlés a foglaláshoz képest 2 és 1 naptári hónap közötti időszakba esik 

Nem jár vissza a bérleti díj abban az esetben, ha a törlés, vagy a szimulátor utalvány a foglalás napjához képest 1 naptári hónapon belül történik. 

Különleges esetben, ha rendelkezésre áll 7 naptári napon belül más SLOT is, az átfoglalás lehetséges 3000+ Áfa átfoglalási díj ellenében, amit az átfoglalás előtt kell a megvásárolni. 

A Simflite fenntartja a jogot, hogy bizonyos esetekben - meghibásodás, váratlan karbantartás - a foglalási SLOT-okat megváltoztassa. Ebben az esetben, az átfoglalás természetesen költségmentes, erről a bérlőt SMS-ben vagy emailben a Simlfite foglalási rendszere vagy a Cég képviselője telefonon értesíti. Amennyiben a Simflite Kft által megadott időpont nem felel meg, egyéni egyeztetés útján, a rendelkezésre álló időpontokat alapján, a Cég segítséget nyújt a megfelelő időpont kiválasztásához.

 

SIMFLITE KFT

B747 Simulator

 

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!