Repülés NON PLUS ULTRA csomag (A320+B747+Aeropark)
67.940 Ft

Repülj egy órát az Airbus A320 szimulátoron, majd egy további órát ég királynőjével és szerezz kedvezményes belépőjegyet két fő részére a Budapesti Aeroparkba. Az egy évig, külön-külön programokra is felhasználható utalványt, valamint a belépőjegyeket most 75490.-HUF helyett 67.940.- HUF összegért vásárolhatod meg és ajándékod egy dedikált SimFlite lenyard! Az utalványt ajándékkártyán is kérheted, amelyet személyesen a Simflite irodában vehetsz át, de kérésre postázzuk is. További részletekért hívd a 06300725083-as telefonszámot.

Repülés PLUS csomag (A320+B747)
48.140 Ft

Repülj egy órát az AEROPARK Airbus A320 szimulátoron, majd egy további órát a SIMFLITE B744-400 szimulátorán az Ég királynőjével. Az egy évig, külön-külön programokra is felhasználható utalványt most 53490.- HUF helyett 48140.- HUF összegért szerezheted meg. Az utalványt ajándékkártyán is kérheted, amelyet személyesen a Simflite irodában vehetsz át, de kérésre postázzuk is. További részletekért hívd a 06300725083-as telefonszámot.

AVIAFÓBIA Tréning és konzultáció
99.900 Ft

Aviofóbiája sokkal több embernek van, mint gondolnánk. Hatvan százaléka az emberiségnek nem repül teljes nyugalomban, míg körülbelül 33 százalék jelentősen szorong. Közéjük tartozol?

Egy eseménydús nap a pilóta életében
44799 Ft-tól

Megtanulni repülni az egy dolog, de közforgalomban repülni egy teljesen más világ. Ennek a világnak a bemutatására hoztam létre ezt az élménycsomagot. Ez a 150 perces program, egy 45 perces előkészítéssel kezdődik, és tetszőlegesen választott repülési útvonalat tartalmaz. Az előkészítésben az oktató bemutatja az Ég Királynőjének a különböző rendszereit, majd ezek után közösen felprogramozzátok az navigációs berendezéseket és kezdetét veszi az útvonalrepülés. A 105 perces repülés során 1-2 olyan meghibásodás történik, ami megmutatja számodra azokat a nehézségeket, amelyek egy szokványos repüléstől eltérnek és átélhetitek azt a feszültséget, amely egy ilyen szituációban kialakulhat.

Szimulátor 90 perc utalvány
30799 Ft-tól

Ezzel az utalvánnyal lehetőséget kapsz arra, hogy rész vegyél egy profi, B747 vagy B737 kapitány társaságában egy Jumbo Jet repülésen, ahol elsajátíthatod a B747 alapvető vezetését. Az oktató segítségével le és felszállhatsz és akár tetszőleges repülőtérre repülhetsz el. A gyakorlat után, garantáltan fülig érő szájjal hagyod el a szimulátort és sikeres repülésről oklevelet kapsz, amit az oktató, mellett Szüle Zsolt B747 kapitány, a szimulátor alapítója is dedikál neked! Gyere el, és próbáld ki magad a repülés csodájában. A repülés előtt, eligazítást kapsz a teendőkről 15-20 percben. A gyakorlati repülés 70 perc. Az utalvány 12 hónapig érvényes.

Szimulátor 60 perc utalvány
32990 Ft-tól

Ezzel az utalvánnyal lehetőséget kapsz arra, hogy rész vegyél egy profi, B747 vagy B737 kapitány társaságában egy Jumbo Jet repülésen, ahol elsajátíthatod a B747 alapvető vezetését. Az oktató segítségével le és felszállhatsz és akár tetszőleges repülőtérre repülhetsz el. A gyakorlat után, garantáltan fülig érő szájjal hagyod el a szimulátort és sikeres repülésről oklevelet kapsz, amit az oktató, mellett Szüle Zsolt B747 kapitány, a szimulátor alapítója is dedikál neked! Gyere el, és próbáld ki magad a repülés csodájában. A repülés előtt, eligazítást kapsz a teendőkről 15-20 percben. A gyakorlati repülés 40 perc. Az utalvány 12 hónapig érvényes. Az időpont egyeztetését az office@simflite.hu oldalon végezheted el.

Különleges repülési helyzetek utalvány
66990 Ft-tól

A program 30 perces eligazítással kezdődik, majd 90 percen keresztül izgulhatunk a változatos helyzeteken és azok professzionális megoldásain, persze a Te segítségeddel. Ezek nem műszaki problémák, hanem olyan körülmények vagy forgalmi helyeztek amikor vagy a pilóta ügyességére, tapasztalatára van szükség, vagy a repülőgép védelmi rendszereinek a jelzéseit kell követni a jó megoldáshoz.

A Királynő rajzórája
45990 Ft-tól

A Királynő rajzórája

1 óra 45 perc

Rajzod tele az eget az Atlas Air repülésével, amit az utolsóként legyártott és 2023.01.31-én leszállított Ég Királynővel hajtottak végre! Gyere el és rajzold tele az eget az ATLAS AIR eredeti repülési terve alapján készült királynői koronával, amit most Magyarország légterében tehetsz meg!

Repülési vészhelyzetek utalvány
61990 Ft-tól

Ebben az élményben el kell felejteni azt, hogy kényelemesen hátra dőlsz és élvezed a gyönyörű tájat. Ezt nagyjából 5 percig teheted meg, ugyanis utána egymásba fonódó műszaki problémákkal kell megküzdeni ahhoz, hogy a repülőgéppel újra biztonságosan földet érhessünk.

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!