Eljött az idő, amikor a repülés rajongói, különösképpen a Boeing 747-es kedvelői, először kerülhetnek olyan közel az Ég Királynőjéhez, hogy akár pilótái is lehetnek ennek a 405 tonnás csodának.

Gyere el, hozd el a családodat, barátaidat és válassz a programok tárházából. A programokat úgy állítottuk össze, hogy a repülés rajongók, vagy akár a gyakorló pilóták is megtalálják a számukra megfelelő élményt. A Simflite segít a felkészülésben, szakmai orientációban, de akár helyt ad repüléssel foglalkozó vállalkozásnak, hogy segítségünkkel mérje fel a jelöltjei tudását és felkészültségét.

A szimulátor több olyan eredeti alkatrészt is tartalmaz, ami sokkal életszerűbbé teszi a Boeing 747 érzését, miközben a felhők között, vagy akár Hongkongban manőverezünk a házak között.

Gyere el, és éld át a Boeing 747-es lenyűgöző kabinméretét. Gyere el, és emelkedj a magasba 405 tonnával, miközben belebújhatsz akár egy légitársasági pilóta bőrébe is, miközben a barátaid mögötted ülve szurkolhatnak, hogy sikeresen földet érjél.
Regisztrájl és gyere el, hogy akár valódi, tízezer óra feletti repülési tapasztalattal rendelkező Boeing 747 pilótával repülhess a programok bármelyikén, vagy tanulj azoktól a tiszteletreméltó kapitányoktól, akik korábban repülték a típust.

Szüle Zsolt
Simflite alapító tulajdonos
B747 kapitány

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!