Vendégeink rólunk írták:

 " 

Fodor Béla Kapitány Úrnak köszönjük a magas szintű, professzionális tudását, közvetlenségét és humorát amivel egyedivé varázsolta a Simflite B747 szimulátorban töltött 90 percünket. Égi „kalandozásunk” során végig érződött a szakma iránti szeretete és elhivatottsága, amely a repülésünk végére ránk is átragadt.
Hatalmas élményben volt részünk, Budapest, Split és Innsbruck repterén szálltunk fel és le, az utolsó helyszín eléggé megizzasztott bennünket.

Vissza fogunk térni és akkor St. Maarten és Madeira repterét fogjuk meglátogatni, reméljük, hogy Kapitány Úr is benne van :)

Akinek van lehetősége válassza a 120 percet, nem fog csalódni.

Fodor Béla Kapitány Úr mellett köszönjük a professzionális szervezést és barátságos, családias légkört Szüle Zsoltnak és csapatának!

 " 
Potsay Jozsef
 " 

Fantasztikus élmény volt!
Fodor Béla Kapitány vérPROFI !!!
Repülés rajongóknak kötelező , de minden nemnek korosztálynak különösen ajánlott program , akit eddig a repülés szeretete és csodálata még nem fertőzött meg .
Családias légkör barátságos kedves személyzet .
Örök hála és köszönet  " 

Homplot Károly
 " 

Hihetetlenül jól éreztük magunkat!
Már az első pillanattól kezdve is szimpatikus és kellemes érzés fogott el minket a helyszín és a "személyzetet" illetően (is). A két kedves úr Béla/János bácsi igazi jó arcok (ha meg nem sértem Őket ezzel a kifejezéssel), mindvégig úgy éreztük, hogy a barátaink voltak!!!
Kétségtelenül minden egy magasszintű, profi hozzáértésről tanúskodik. Tökéletes és figyelmes szervezés. Még a nagy napot megelőző estén is kaptam egy kedves értesítést - ez (is) különösen jól esett!
Maga a program is totális élmény, egyszerűen szuper volt.
Úgyhogy minden a maximális tolóerőn!
Sajnos, az idő is, mert a 120 perc bizony úgy elröppent, mint egy jó film!
Szóval, az idevágyó nem pusztán egy programot kap, hanem egy nap feledhetetlen részét!
Köszönjük szépen és remélem, mihamarabb átélhetjük ismét!  " 

V. Zoltán
 " 

Életem egyik legszuperebb kalandja volt! Voltam már korábban szimulátorban máshol, de ezt élményfaktorban meg sem közelíti. Szüle Zsolt önmaga óriási hozzáadott érték, az ő szakmai kompetenciája megfűszerezve közvetlenségével és kedves, baráti stílusával adja a maradandó élményt. Biztosan visszatérek majd, mindenkinek bátran ajánlom!

 " 
Cseri Tamás
 " 

A professzionizmus mellett igazi családias, vendégszerető fogadtatás várt bennünket. Tudásukat profi módon, de mégis hétköznapi ember számára is érthetően osztották meg velünk. A hozzáállás és a hozzáértés nálam több, mint 5 csillag. Még egyszer köszönjük az élményt!

 " 
Szőcs Balázs
 " 

Abban a különleges élményben részesülhettünk, hogy tegnap 2 vérbeli Jumbo-kapitány is mentorált minket (+ 2 másik pilóta követte a repülést).

Először egy London-Párizs utat tettünk meg, Molnár László kapitány úrral, aki nagy türelemmel, jó humorral és 18 év! (csak a típuson) tapasztalatával segített a repülésben.

Ezután Szüle Zsolt kapitány úrral jártuk be az innsbrucki völgy szűk fordulóit, a magasra meredő, havas hegycsúcsok között. Zsolt Innsbruck légterének igazi mestere és szerelmese! Különleges élmény volt itt vele repülni - történetekkel, humorral, laza hangulatban, de halálosan komoly profizmussal!

Izgalmas fordulók, felszállások, go-around-ok, leszállások... A szimulátor környezeti és egyéb beállításait kellő profizmussal kezelte mind Zsolt, mind Veres Viktor, aki szintén sok munkát tett abba, hogy mindez megvalósulhasson.

Amit külön kiemelnék, a lelkesedés, amit mindegyik pilótán láttunk - teljesen lenyűgözött engem és a két kísérő barátomat is!!

Reméljük, visszatérünk még.
Addig is jó szívvel ajánlom a SimFlite-ot, akár profiknak, akár teljesen kezdőknek.
A népes, már-már "checkride"-szerű :) pilótafülke valószínűleg egyedi helyzet volt, de az biztos, hogy barátságos, türelmes, a repülésért rajongó emberekkel, és nem utolsó sorban egy fantasztikus, legendás mérnöki remekművel találkozhat minden kedves látogató.

 " 
Gergely
 " 

The simulator is quality and Captain Zsolt's trai..el pilot as well as those who have no experience.

The simulator is quality and Captain Zsolt's training was well worth the investment. As a single engine piston guy, it was impressive how the B747 handles as well as the arrangement of the detailed flight systems.
Happy to reccomend this worthwhile experience for any level pilot as well as those who have no experience.

 " 
Chris
 " 

Kedves, barátságos fogadtatás után egy lényegre t.. és persze én magam is újra meglátogatom majd. :)

Kedves, barátságos fogadtatás után egy lényegre törő briefing-et kaptunk a 747-es szimulátor/repülőgép pilótafülkéjéről és főbb műszereiről. Molnár László kapitány Úr érdekesen, helyenként humorral fűszerezve vezette végig a teljes repülést. Felszállás után további „Jumbo titkokat” tudhattunk meg, illetve egy kicsit betekinthettünk az automatizáció, rejtelmeibe. Ezeket felsorolva egy kicsit technikainak tűnhet egy olyan számára, aki nem repül(t), de ott ülve olyan instrukciókat-, feladatokat kaptunk, amelyek egy teljesen kezdő számára is teljesíthetőek voltak. A környezet, a szimulátor és az oktató is 5 STAR volt. Feltétlenül javasolni fogom aviator és nem aviátor barátaimnak is, hogy próbálják ki a SimFlite 747-ét és persze én magam is újra meglátogatom majd. :)

 " 
Gergely
 " 

A professzionizmus mellett igazi családias, vendé..mint 5 csillag. Még egyszer köszönjük az élményt!

 " 
Balazs
 " 

Fantasztikus, nagyszerű, szuper élmény volt! Prof.. legalább egyszer eljönni, utána meg visszajárni!

Fantasztikus, nagyszerű, szuper élmény volt! Profi, kitűnő szimulátor,  kedves, profi oktatók. Mindenkinek csak ajánlani tudom, legalább egyszer eljönni, utána meg visszajárni!

 " 
László
 " 

Bevallom, elfogult vagyok. Rajongok a 747ért! Ezé.. És Te aki ezt most olvasod, kipróbálod? Ajánlom!

Bevallom, elfogult vagyok. Rajongok a 747ért! Ezért különösen elkápráztatott az a látvány ami a pilótafülkében fogadott!
Az élmény pazar, a pilóták rendkívül kedvesek, közvetlenek.
Hogy én visszamegyek még, az nem kérdés! És Te aki ezt most olvasod, kipróbálod? Ajánlom!

 " 
Martin
 " 

Fantasztikus élmény volt! Bátran ajánlom mindenk.. együtt "repülni", ami számomra örök emlék marad!

Fantasztikus élmény volt!
Bátran ajánlom mindenkinek, akit kicsit is vonz a repülés világa!
Maximálisan realisztikus, játék ami egy idő után gyakorlatilag adrenalin löketet ad
Volt szerencsém Szüle Zsolt kapitány Úrral együtt "repülni", ami számomra örök emlék marad!

 " 
Péter
 " 

Köszönjük a felemelő élményt! Nagyon szuper volt. :)

 " 
Laszlo
 " 

Nagyon szuper élmény volt, a pilótajelölt (és a k..gyon élvezte. Köszönjük, biztosan visszatérünk :)

 " 
Annamaria
 " 

Tisztelt Zsolt! Itt és a közösségi oldalon is állandó olvasója, nézője vagyok!! Kívánok további jó egészséget a munkájához és sok-sok sikert!!

 " 
 " 

Minden tiszteletem az Öné, kedves Zsolt. Tartsa meg a Jóisten. ha erre felé jár, várom egy kupa borra! !

 " 
 " 

Le a kalappal! Nem hiszem, hogy sok magyar pilóta van, akik egy B747-et vezetnek. Hatalmas motivációt ad és nagyon megszerettette velem a repülést úgy is, hogy csak egyszer utaztam repülőn. Bármeddig tudnám nézni

 " 
 " 

Gratulálok Kapitány úr! Sok Sikert és Kellemes Repülést kívánok Önnek. Minden vágyam, hogy egyszer egy Boeing 747 - 400 fedélzetén repülhessek utasként...(kedvenc géptípusom)

 " 
 " 

Gratulálok! Nagyon szeretem a filmjeidet! Zsolt valóban egy jó arc! Szívesen megnéznék vele egy teljes útvonalról szóló filmet!

 " 
 " 

Annyira jó látni, hogy ilyen jópofa és alázatos Zsolt. Látni, hogy nagyon szereti, amit csinál, és még boldogabban mesél is róla, szerintem napokat is :) Nagyon szívesen néznék még pár ilyet :)

 " 
 " 

Kedves Zsolt! Nagy tisztelője vagyok és én, bár EÜ okok miatt nem lehettem volna pilóta, mindig nagy szeretettel gondolok a pilótákra és a vasmadarakra is! Jó egészséget kívánok Önnek és sok szép órát még, a felhők között!

 " 
Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!