TeamWork
112000 Ft per irányító

TeamWork

6 óra

Ismerd meg a pilóták munkáját, a repülőgép reakcióját az ATC engedélyekre, a pilóták valós tevékenységét rossz időjárásban, kényszerhelyzetben és keressük meg azokat a pontokat, ahol segíteni lehet egymás tevékenységét.

Műszerrepülés előképző gyakorlat
172.900 Ft

Ez a gyakorlat nagyon népszerű lesz azok között, akik a műszerképzésük előtt állnak, vagy azok között, akik év közben keveset repülnek gyakorlatban műszeres körülmények között. Nálunk egycsapásra ismerkedhetsz a modern repülőgépekre jellemző elektronikus műszerekkel, amely hatékonyan segítik a pilóták munkáját. A 747 szimulátorban lehetőséged van ADF, VOR, ILS és PBN eljárások lerepülésére is, hogy ne gyere ki a gyakorlatból.

Sim session 120 minutes
540 EUR

Sim session 120 minutes

2 hours+ brief

In this programme, you can fly with the assistance of a B747 instructor pilot and prepare for your airline recruitment.

Sim session 60 minutes
305 EUR

Sim session 60 minutes

1 hour+ brief

In this programme, you can fly with the assistance of a B747 instructor pilot and prepare for your airline recruitment.

Simulator Assessment Preparation
Call

Simflite offers comprehensive and practical simulator training for Pilots applicants pilots before airline assessment. We can offer you for example Cargolux, Silkway West training programs. The training contains 2 hours briefing/ debriefing and 4 hours sim instructor fees.

JOT
399.000 Ft

JOT

4 óra

A Jet Orientation Training-et azoknak a pilótáknak ajánlom, akik komolyan fontolgatják, hogy légitársasági pilótává váljanak, vagy netán, egy olyan céghez mennek dolgozni, ahol business jettel folyik az üzemelés.

Boeing FMC training for two
199.000 Ft

SSimflite offers comprehensive and practical FMC Training for Pilots applicants, sim fanatics, or pilots before airline assessment.

VTR B747
469.900 Ft

VTR B747

5 óra

Az alapcsomag részeként, az elméleti képzés után jön a 12 órás szimulátoros repülés. Fontos azt tudni, hogy az “igazi” B747 képzés 40 óra szimulátort tartalmaz, ami eloszlik a résztvevő két pilóta között, de ezt itt nem valósítjuk meg. A Simflite 12 órás alapképzést kínál Neked, amiben a repülőgép alapvető berendezéseinek a működését mutatom be, ami a sikeres képzéshez szükséges lehet. Ilyenek példáuk a hajtómű, kormányzás, elektromos rendszer, hidraulika és a repülésvezérlő automatika. 
A program 12 repült órát tartalmaz, ami 6 óra repülőgép vezetésből (pilot flying) és 6 óra repülőgép kiszolgálásból (pilot monitoring) áll. Minden repülés előtt nagyjából fél óra eligazítás (briefinget tartunk), majd a feladat lerepülése után 30 percben kiértékelem a sikereidet. A kurzust 4 nap alatt el lehet végezni, függően a teljesítő képességeidtől és a fáradékonyságodtól.

Basic UPRT elmélet és bemutató
70.900 Ft

UPRT - Training az nem más, mint egy olyan képzés, amiben megismerteted azokat a repülési helyzeteket amelyekből az utóbbi időben a közforgalomban balesetek történtek.

Advanced UPRT elmélet és bemutató
104.900 Ft

Az Advanced UPRT képzés keretén belül az össze olyan elemet megmutatom ami egyrészt a IFR repülési gyakorlatoknál szükséges, valamint minden olyan elméleti tananyagot biztosítok, amely a teljes elméleti képzéshez szükséges.

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!