A szimulátor a kanadai Flightdeck Solution által gyártott repülés gyakorló berendezés. Méretei impozánsak. A fülkét körülveszi egy speciális, 5 méter átmérőjű speciális vászon, ami 200 fokos kilátást biztosít. Működéséről, 7 munkaállomás gondoskodik, amelyek különféle interfészekkel kapcsolódnak a fülkéhez és a benne levő elektronikához. A szimulátorban minden működik, amiről az Aerowinx PSX10 rendszerprogram gondoskodik.

Ez a szimulátor lelke, ez a program szimulálja az összes berendezés működését, beleértve a biztosítéktáblában a biztosítékok “kiugrasztását” ha kell. Ez dolgozik össze a Prepare 3D programmal és garantálja azt, hogy a látvány lenyűgöző lesz. A 3 rövid fókusztávolságú HD kivetítő ragyogó képet vetít a vászonra, amit egy speciális program fűz össze, hogy a látvány egybefüggő legyen.

Extraként fel van szerelve egy Earthquake márkájú zaj és rezgésgenerátorral, ami a földet érés és a gurulás közben fellépő hang és zajhatásiakat szimulálja. Nem lenne teljes a kép, ha nem lenne benne eredeti B747-es ülés és szarv kormány, eredeti átesés jelző, kormányt rázó berendezéssel. Ráadásként, működik a középkonzolban a printer, amivel leszállás után kinyomtathatjuk a jelentést a repülésünkről, vagy akár az időjárást repülés közben.

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!