A Királynő rajzórája
42990 Ft-tól

A Királynő rajzórája

1 óra 45 perc

Rajzod tele az eget az Atlas Air repülésével, amit az utolsóként legyártott és 2023.01.31-én leszállított Ég Királynővel hajtottak végre! Gyere el a Simflite B747 szimulátorba és rajzold tele az eget az ATLAS AIR eredeti repülési terve alapján készült királynői koronával, amit most Magyarország légterében tehetsz meg!

Szimulátor 60 perc
32990 Ft-tól

60 perces élmény program. Az utalvány 20 perces repüléselőkészítést foglal magában, ahol az oktató elmagyarázza repülőgép alapvető berendezéseit, azok kezelését és működését; majd ezt követően a szimulátorban gyakorlatban megmutatja ezek használatát. A program során, a világon tetszőlegesen kiválasztott helyre pozícionálja az oktató a szimulátort és kezdődhet a repülés, amely 40 percig tart. A szimulátorban az oktatón kívül 2 személy foglalhat helyet.

Szimulátor 90 perc
45990 Ft-tól

Szimulátor 90 perc

1 óra 30 perc

Tetszőleges napra foglalható 90 perces program. Az utalvány 20 perces repüléselőkészítést foglal magában, ahol az oktató elmagyarázza repülőgép alapvető berendezéseit, azok kezelését és működését; majd ezt követően a szimulátorban gyakorlatban megmutatja ezek használatát. A program során, a világon tetszőlegesen kiválasztott helyre pozícionálja az oktató a szimulátort és kezdődhet a repülés, amely 70 percig tart. A szimulátorban az oktatón kívül 2 személy foglalhat helyet.

Repülési vészhelyzetek
66990 Ft-tól

Repülési vészhelyzetek

1 óra 30 perc

Ebben az élményben el kell felejteni azt, hogy kényelemesen hátra dőlsz és élvezed a gyönyörű tájat. Ezt nagyjából 5 percig teheted meg, ugyanis utána egymásba fonódó műszaki problémákkal kell megküzdeni ahhoz, hogy a repülőgéppel újra biztonságosan földet érhessünk. A pilóták erre szokták azt mondani, hogy “Megdolgoztunk a pénzünkért”. Természetesen, az életben sokkal simábban telnek az utak és a pilóták szinte csak a szimulátorban találkoznak az ilyen meghibásodásokkal. A program elején, az oktató elmagyarázza a választott meghibásodás megoldását, megismerteti a pilótát a Boeing QRH-val ami nem más, mint a problémás helyzetek megoldására szóló “Biblia”. Ha elvégezzük az abban leírtakat, akkor biztos, hogy elégedetten megyünk haza a gyakorlat után. Választható hibák: A gép összes rendszerében lehet meghibásodást generálni, de a slágerhibák a következők: Hajtóműtűz felszállás közben, Szélnyírás Műszerhibák Hajtómű leállás felszállás közben Hidraulika rendszer hiba Robotpilóta problémák Kihermetizálás Kabinnyomás probléma. A repülés 30 perce előkészület után, ahol átbeszéljük a várható problémákat a szimulátorban folytatódik, ahol 60 percet töltünk a problémák megoldásával. A szimulátorban az oktatón kívül 2 személy foglalhat helyet.

Különleges repülési helyzetek
66990 Ft-tól

A program 30 perces eligazítással kezdődik, majd 90 percen keresztül izgulhatunk a változatos helyzeteken és azok professzionális megoldásain, persze a Te segítségeddel. Ezek nem műszaki problémák, hanem olyan körülmények vagy forgalmi helyeztek amikor vagy a pilóta ügyességére, tapasztalatára van szükség, vagy a repülőgép védelmi rendszereinek a jelzéseit kell követni a jó megoldáshoz. A gyakorlat előtt, bemutatjuk a különböző helyzeteket kiváltó jelenségeket és azok lehetséges megoldásait. A csomag a következőket elemeket tartalmazza: • Megszakított felszállás • Átstartolás • Összeütközési veszély és forgalom kerülés TCAS berendezéssel • Földközelség veszély és annak elhárítása • Szélnyírás • Vészsüllyedés Amennyiben meg szeretnéd ismételni, hogy még jobban menjen, azt 20 perces blokkokban kérheted a feladathoz, ha van utána szabad időpont. Célszerű előre foglalni, mert igen nagy az érdeklődés erre a csomagra.

Igazi B747 kalandozások
66990 Ft-tól

Szeretnéd átélni a legnehezebb repülőterek élményeit az Ég Királynőjével? Akkor ez az ideális program, amit választhatsz. Egy 30 perces eligazítás után, ami repülőgép vezetéséről szól, elvisszük a szerencsés pilótát és megmutatjuk neki milyen volt a leszállás a régi Hongkong-i repülőtéren, forgolódunk egy kicsit a szűk innsbrucki völgyekben vagy megnézzük a NewYork-i szűk megközelítéseket… Repülj olyan pilótával, aki már tényleg járt arra és nemcsak könyvből ismeri! Ha másra lennél kíváncsi, kérlek szólj előre, hogy az oktató felkészülhessen, hogy a legjobb élményt nyújthassa számodra, számotokra. A szimulátorban töltött idő 1.5 teljes óra. A szimulátorban az oktatón kívül 2 személy foglalhat helyet

Légitársasági útvonal repülés bemutató
82990 Ft-tól

Gyere és éld át a közforgalmi pilóták mindennapjait. A csomag 30 perces repüléselméleti képzéssel kezdődik, hogy tisztában legyél a B747-es alapjaival. Ezek után jön egy 30 perces megbeszélés arról, hogy merre is fogunk valójában repülni, és erre az oktató segítségével felkészülünk. Itt eldöntjük a szükséges üzemanyagot, megnézzük az időjárást és eldöntjük azt, hogy hová megyünk, ha elromlik az idő, vagy meghibásodik a repülőgép a levegőben. A szimulátorban töltött idő 90 perc lesz. Ez elég ahhoz, hogy elrepüljünk Budapestről Frankfurtba, vagy akár Rómába. Ezek után kigurulunk, felszállunk, lerepüljük az útvonalat, majd leszállunk és odagurulunk a terminálhoz. Láthatóvá válik a nagygépes repülés menete és annak kulisszatitkai.

Egy eseménydús nap a pilóta életében
66990 Ft-tól

Megtanulni repülni az egy dolog, de közforgalomban repülni egy teljesen más világ. Ennek a világnak a bemutatására hoztam létre ezt az élménycsomagot. Ez a 150 perces program, egy 45 perces előkészítéssel kezdődik, és tetszőlegesen választott repülési útvonalat tartalmaz. Az előkészítésben az oktató bemutatja az Ég Királynőjének a különböző rendszereit, majd ezek után közösen felprogramozzátok az navigációs berendezéseket és kezdetét veszi az útvonalrepülés. A 105 perces repülés során 1-2 olyan meghibásodás történik, ami megmutatja számodra azokat a nehézségeket, amelyek egy szokványos repüléstől eltérnek és átélhetitek azt a feszültséget, amely egy ilyen szituációban kialakulhat.

Airshow
47990 Ft-tól

Airshow

90 perc

Ebben az élményben részt vehetsz az Airshow-k szédületes világában.

Szimulátor 120 perc
58990 Ft-tól

Tetszőleges napra foglalható utalvány, amely 120 perc repülésre szól időszakra szól. Az utalvány 20 perces repüléselőkészítést foglal magában, ahol az oktató elmagyarázza repülőgép alapvető berendezéseit, azok kezelését és működését; majd ezt követően a szimulátorban gyakorlatban megmutatja ezek használatát. A program során, a világon tetszőlegesen kiválasztott helyre pozícionálja az oktató a szimulátort és kezdődhet a repülés, ami 100 percig tart. A szimulátorban az oktatón kívül 2 személy foglalhat helyet.

1 Napos szimulátor bérlet
339.990 Ft

Ezt a csomagot azért hoztam létre, hogy azok a repülésrajongók, akik nem szeretnének a B747 virtuális típusképzésen részt venni, mégis olyan élményhez jussanak, ahol barátokkal együtt fejleszthetik a típus ismeretét és közösen egymással megmérettetve jussanak komoly virtuális repülési tapasztalathoz. A 8 óra repülés szétosztható több napra, és lehetőség van arra, hogy a csoport tagjai egymással is repülhessenek, miután a tudásuk olyan szintre lépett. Ideális program baráti összejövetelekhez és rendezvényekhez, csapatépítő programokhoz. A csomagban korlátlan üdítő és kávé és teafogyasztás van, illetve kérésre cateringet biztosítunk

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!