Alap programok

Szimulátor 90 perc

Hossz

1 óra 30 perc

Ár

45990 Ft-tól

Tetszőleges napra foglalható 90 perces program. Az utalvány 20 perces repüléselőkészítést foglal magában, ahol az oktató elmagyarázza repülőgép alapvető berendezéseit, azok kezelését és működését; majd ezt követően a szimulátorban gyakorlatban megmutatja ezek használatát. A program során, a világon tetszőlegesen kiválasztott helyre pozícionálja az oktató a szimulátort és kezdődhet a repülés, amely 70 percig tart. A szimulátorban az oktatón kívül 2 személy foglalhat helyet.

Gyere és éld át a közforgalmi pilóták mindennapjait. A csomag 30 perces könnyített repüléselméleti képzéssel kezdődik, hogy tisztában legyél a B747-es kezelésével. Ezek után jön egy 30 perces megbeszélés arról, hogy merre is fogunk valójában repülni, amelyhez az oktató nyújt segítséget. Itt eldöntjük a szükséges üzemanyagot, megnézzük az időjárást és eldöntjük azt, hogy hová megyünk, ha elromlik az időjárás, vagy meghibásodik a repülőgép a levegőben.

A repüléssel töltött idő 90 perc lesz. Ez elég ahhoz, hogy elrepüljünk Budapestről Frankfurtba, vagy akár Rómába. Ezek után kigurulunk, felszállunk, lerepüljük az útvonalat, majd leszállunk és odagurulunk a terminálhoz. Láthatóvá válik a nagygépes repülés menete és annak kulisszatitkai.

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!