Professzionális programok

Sim session 60 minutes

Hossz

1 óra 15 perc

Ár

130 EUR

A Jet Orientation Training-et azoknak a pilótáknak ajánlom, akik komolyan fontolgatják, hogy légitársasági pilótává váljanak, vagy netán, egy olyan céghez mennek dolgozni, ahol business jettel folyik az üzemelés. A JOC meg tudja könnyíteni a légitársasághoz egyébként kötelező MCC (Multi Pilot Course) tanfolyamot, ami alapja a többpilótás repülőgépen történő repülésnek.
A program segítséget tud adni azoknak, akik eddig csak légcsavaros, 1-2 motoros repülőgéppel szelték az eget.
A 11 órás program tartalmaz 2 óra elméleti oktatást, amely során megismerjük azokat az aerodinamikai és hajtómű elméleti ismereteket, amelyek elengedhetetlenek a gyakorlati repülés megkezdéséhez.
Emellett, repülések előtt és után, briefing is benne foglaltatik a képzésben. A program ideális párban repülve két pilóta számára, ahol a személyzet felváltva tudja a repülést végrehajtani. A program során a részvevők megismerkednek a jetekre ható erőkkel és nyomatékokkal, valamint a hajtómű tehetetlenségéből származó nehézségekkel is.
A gyakorlat része felszállás/ leszállás, repülés légtérben, megközelítési gyakorlatok.
A gyakorlat összesen 2 óra elméletet, és 3x3 óra gyakorlatot. A gyakorlat összesen 3 nap alatt elvégezhető, de ha a jelölt fáradékonyabb, akkor szétbontható több napra is.

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!