Professzionális programok

JOT

Hossz

4 óra

Ár

399.000 Ft

A Jet Orientation Training-et azoknak a pilótáknak ajánlom, akik komolyan fontolgatják, hogy légitársasági pilótává váljanak, vagy netán, egy olyan céghez mennek dolgozni, ahol business jettel folyik az üzemelés.

 A JOC nagyon meg tudja könnyíteni a légitársasághoz egyébként kötelező MCC (Multi Pilot Course) tanfolyamot ami alapja a kétpilótás repülőgépen történő repülésnek. 
A program rendkívüli segítséget tud adni azoknak, akik eddig csak légcsavaros 1-2 motoros repülőgéppel szelték az eget. A 12 órás program tartalmaz 1 nap elméleti oktatást, amely során megismerjük azokat az aerodinamikai és hajtómű elméleti ismereteket, amelyek elengedhetetlenek a gyakorlati repülés megkezdéséhez. Emellett az oktató megmutatja Neked a B747 repülőgép kiszolgálását is. Ideális párban repülve két pilóta számára, ahol felváltva tudják a repülést végrehajtani úgy, hogy miközben az egyik jelölt a repülőgépet vezeti, a másik kiszolgálja őt. A program során a részvevők megismerkednek a jetekre ható erőkkel és nyomatékokkal, valamint a hajtómű tehetetlenségéből származó nehézségekkel. A gyakorlat része felszállás/ leszállás, repülés légtérben, megközelítési gyakorlatok. A gyakorlat összesen 2 óra elméletet, és 3x3 óra gyakorlatot. A gyakorlat összesen 3 nap alatt elvégezhető, de ha a jelölt fáradékonyabb, akkor szétbontható több napra is. 
A gyakorlat feltétele: Legalább PPL jogosítás megléte.

Fel
Keress Minket!

Kérdés esetén, nyugodtan írj Nekünk!

Az űrlapon keresztül küldd el részünkre kérdésedet és mi gyorsan válaszolt adunk rá!